Ny blogg!

Ny blogg och det blir den sista!!! 
 
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
http://www.nattstad.se/josefineklunds
 

Nattti

Godnatt babys! Gissa om jag är glad?! Pappa kom upp med min data hihi åh! Så imorgom börjar jag blogga på nattstad wiho! Imorgon börjas dagen med fysik och sen är det prov, jag har pluggat som fan men jag kommer inte klara det känns det som... Men nu ska jag skriva lite med älskling innan jag somnar! Puss :love:


Det spelar ingen roll hur gammal du är, utan hur du är gammal.

Sitter på Jontes dator nu eftersom han inte är hemma, har ju själv ingen dator för den har ju pappa tagit.. kul :(
Men tänkte bara berätta att så fort jag får en ny dator så kommer jag byta till nattstad och ska försöka hålla mig på den bloggen haha.. Men träningen gick bra osv nu ska jag krypa ner i sängen och plugga.
Bara jag som är hemma i hela huset jag tycker sånt är skit läskigt :( Det känns som nån är här nån stans och det känns så stort haha.. men godnatt babys ! ;)
 

Bläää

Har varit sån jävla lång dag i skolan och när jag kom hem har jag bara suttit och pluggat och jag är så jävla tröttt så de e sjukt. Det är träning om en halvtimme och jag vet inte om jag pallar gå på den jag behöver egentligen plugga plus är jag så trött och hur ska jag ta mig till träningen när mina föräldrar jobbar?! Jag orkar inte cykla åh blä så har min lilla pappa tagit min data ..!


Varför jag byter blogg så ofta?!

Fick en fråga om varför jag byter blogg så ofta vilket folk tycker är väldigt drygt haha.. Men jag vet inte blir aldrig nöjd haha ;) funderar just nu på att byta till nattstad har en blogg där och så men jag är inte säker än.. :)


Sweetdreams

Ligger i sängen å pluggar också kommer pappa hem å är jätte arg för jonte ej låste dörren efter sig haha.. Mhm så berätta han att när mamma och han bodde i järbo och när dom kom hem ifrån jobbet hade det varit någon inne i huset det var snö spår i hela huset och att dom stack precis när dom kom hem , så vågade dom inte sova på flera månader och att dom var tvugna att ba baseballträ brevid sig osv fyfan vad läskigt jag skulle dött, tänk lixom om jag skulle va hemma själv så går jag ner till köket så står det en främmande man där med typ kniv och en mask för andiktet eller vad som helst åh gud mitt liv skulle vara förstört skulle aldrig kunna sova, men nu förstår jag ju vart han alltid blir så arg om man ej låser.. Mhm nu kommer jag tänka på det hela natten haha.. Men ska iallafall försöka sova nu, godnatt!! :love: Älskade du :love:


When life gives you every reason to just give up: Don't.


Första världskriget

Var hemma ifrån skolan idag för jag mådde inge bra så har pluggat en hel del och sen gick jag ut å gick med ottilia klockan sex, och sen träffade vi emma ett tag hihi, kom hem vid 9 och nu har jag nyss duschat! Ligger i sängen och pluggar första världskriget...segt!! :(


Kommer byta ploggportal.

Igen jag vet.. återkommer imorgon!
 

Fixad dator!

 
Nu har pappa fixat min dator så nu är den inte lika seg längre så jävla skönt!!!
Har umgåtts med amanda idag, hon blev hämtad nyss. vi har pluggat men de har inte gått så bra!
Men nu sitter jag här med tusen böcker framför mig och döööör typ kan ingenting!
Sen är det träning också men ah bloggar sen har inte så mycket tid nu pusss :love:
 

Admiral P - Kallenavnmu

 

Varför jag bloggat så dåligt?

Varför har du bloggat så dåligt? =(
 
Svar: För jag har umgåtts med min pojkvän hela veckan så har inte haft så mycket tid! :)

Odödlig kärlek

Hej mina läsare!
Nu är jag hemma och kan blogga bättre! Har umgåtts med älskling hela veckan och det har vart världens bästa vecka om man bortser från allt dåligt som hänt :love: Hade tänkt att plugga men jag tog fel skolsaker med mig så jag får väl ta och söka upp informationen på google för jag antar att det står ganska mycket om första världskriget där? :) Längtar verkligen inte till den här veckan känns som skolan kommer bli jobbig! Måste kolla upp vad vi har för idrott och vilka dagar jag har träning denna vecka pusss :love:

Godmorgon! :love:

Godmorgon!
Igår så kollade jag och Erik på skräckfilm innan vi somnade och fan vad läskig den var haha sen är det alltid så kul att skrämma upp erik efter filmen ;) Men nu har vi nyss vaknat iallafall mitt internet på telefonen är slut så jag kommer inte kunna mobilblogga något så det blir ingen bloggning förrän jag kommer hem :( Har fått lite kommentarer som jag inte har hunnit svara på än heller men det fixar jag när jag kommer hem puss :)
 

hos älskling :love:

åh jag suger på att blogga! Men det är för att älskling har sovit hos mig hela veckan och nu sover jag hemma hos honom :D Igår var det ju som det var men vi gick iallfall och beställde pizza och kolla tv och de blev bra!:D Idag har vi legat i sängen flera timmar och sen gick vi ut i regnet så när man kom hem var skorna skit blöta mysigt, vi har nyss lagat mat och det blev faktiskt gott! Men nu ska vi kolla om det är nån hockey match idag pusss :)

In school!!

Sitter på lektion, har so men ingen lärare så vi kollar film! :) vill bara att klickan ska gå snabbare så man kan åka hem! Vi ska till älskling idag och kolla på hockey åså!! :) haha såg även att han hade skrivit en fin status haha jag tycker det iallafall vart mysigt att haft dig här! :love: hihi


Ben & jerry

Mys :love:


Liverpool vs young boys

Hej babes!! :) har nyss tränat och det gick väl bra sen gick cykla jag och mötte älskling vid enen typ så sprang jag enda därifrån hem för erik ville cykla, snäll man är! :) men vi har nyss käkat lite och jag har duschat nu ligger vi i sängen och kollar på fotboll! :)


Träning

Hej gullisar!! Träningen gick faktiskt bra idag, första gången som jag kan säga att det han gjort det faktiskt hehe men det var riktigt roligt idag! :D Nu väntar jag på att älskling ska komma hör att han är utanför haha men iallafall jag tror vi ska äta något, eller iallafall jag för jag är jätte hungrig hihi heido! :love:

Sorrry guys!

Hello babys ! :) förlåt för min dåliga uppdatering men har typ inte suttit vid datan något igår så var jag med erik också tränade jag och idag har jag en jävla träningsverk!!! Men erik sover här ikväll igen iallafall och ska strax åka på träning igen.. Kommer dööö!:)


Bästa du! <3


Orkar inte blogga

Det händer så mycket just nu och jag orkar inte blogga :( skriver imorgon eller nått! Sorry


I was made for loving you

Jag vill spy på den här kvällen! Den har varit så dålig :( tur att den börjar bli bättre. Har inte haft någon tid att plugga så allt får gå som det vill orkar inte lägga energi på det nu! Ligger i sängen just nu, jag lyssnar på KISS och försöker bli trött. Imorgon är det skolfoto , jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! :(


X factor

Hej babys! Dagen började med skola och efter det har jag spelat lol med erik och pratat med honom det känns så skönt att man kan prata när man inte träffas!! :love: nu ligger jag i sängen och kollar på x factor det är väl bra han som sjunger nu är skit duktig!!! Sen Ska jag plugga ha läxor till hela veckan.. Så sjukt jobbigt! :(


Bloggar ikväll!


Follow me! :)

@ yossefin


Alla coola killarna ska rulla sig en feting

Nu blir det sängen och massa plugg Innan jag somnar pusss babys! :)


Påväg hem!

Sitter i bilen påväg hem nu har haft en bra helg hos älskling iallafall vi har kollat på massa hockey matcher innebandy matcher med gulligt folk och bara tagit det lungt och myst ;) men nu är vi hemma och det är tydligen jag som måste göra maten.. Hehe pusss :)


Nerifrån och upp

Hej babes! :) sitter på en stol och njuter medans erik borstar mitt toviga hår haha men han är typ klar nu! Vi ska fixa oss lite sen ska vi gå och kolla på innebandy med emil! Bloggar när jag kommer hem! Tror mamma å pappa hämtar mig ikväll hehe ;)

 


Hockey

hej babes! :D Har vart och kollat på hockey med erik å emil nyss det var väl kul men jävligt kallt!!
sitter hemma hos dom nu iallafall, erik ligger i sängen och håller på med instagram och jag sitter och bloggar.. trevligt haha men vi hörs senare pusss! :love:
 

Godmorgon!

Orkade inte blogga något mer igår kväll kollade på fångarna på fortet med erik emil krigge å sari och sen gick jag å erik till lilla och köpte godis och efter det blev jag skit trött så tänkte inte alls på att blogga nå mer igår! Men nu ligger vi i sängen och är jätte osocial mot varan haha båda håller på med mobilerna.. Mys ;)


Hos babe

Hej babys! Dadi skjusade mig till rese så tog jag bussen till hofors! Sitter hemma hos älskling just nu! Vi har bara tagit det lungt fast jag tror vi ska gå till lilla strax , ska bara ladda min telefon lite hihi ! :)


We are never ever getting back together

 

Mhm regn...

Cyklade till hedåsen och tillbaka i regnet skönt! Är skit blöt nu, synd för er som sprang och gick haha! ;) men nu ska jag iallafall duscha och byta om till torra kläder!


Få flera läsare till din blogg?

Kom precis på ett ganska bra tips till er som vill ha flera läsare till eran blogg
Bli medlem HÄÄÄR och sen förstår ni nog hur man gör! :)
hello snygg otto ;)

Träning

Väntar på att sandra å hennes mamma ska komma och hämta mig... Innebandy träning om en halvtimme antingen blir det väldigt skönt att träna eller så kommer jag inte ha nån lust alls och bara vela åka hem men aja bloggar sen! Pussss :)


De va ett tag sen vi pratade vi brukade snacka varje dag jag svär jag saknar det..

 
Jag saknar dig mer än vad du tror.

Själen av en vän

Jonte har spelade den här låten hela morgonen och har fortfarande låten i hjärnan..
as bra iallafall!! ;) 

Punka...

Mhm fuck seriöst skulle cykla hem ifrån idrotten som vi hade haft så såg jag att jag hade punka mhm okej... Cyklade en liten bit sen fick pappa komma och hämta mig! Tur att han var hemma! Men det är inte så konstigt att det blir punka när jag skjussar på den hela tiden , men det ska jag sluta med! Nu ska jag käka! :)


Godmorgon!

Vaknade halv sju idag, vilken lättnad nu hoppas jag att jag inte behöver stressa för att komma i tid till skolan ! :)


Sweet dreams

Hej på er! Var ute och gick med sandra vid åtta tiden, mysigt!! Kom hem så pluggade jag lite och sen när jag kollar på telefonen så ser jag att anders helt plötsligt ringer, fan vad glad jag blev att han hörde av sig det var ju inte igår direkt! Vet inte vad jag gör uppe just nu har precis sagt godnatt till älskling så ska väl lägga mig och sova snart. Trotts att jag somnade efter skolan e jag väldigt trött nuuu! Pusss :)


Be nice


Haha somnade i sängen för jag var så trött så det har inte blivit mycket pluggande men ska sätta igång med det nu! Förresten är det bara jag som blir jävligt trött efter skolan!? Bjuder på en bild på min fina bror å mig :love:
 
 

Lilo & Stich

åh kommer ni ihåg det här programet som gick på disney chanel förut? Lilo och stich
Grät alltid när jag kollade på det för jag tycke så synd om den dära blåa saken för han såg så ledsen ut
haha åh vill se det igen!! :love:
 
 
 
 
 
 

Pluggdag!

Ligger i sängen och har nyss bytt om till myskläder det är så himla skönt att göra det när man kommer hem från skolan och sen bara tvätta bort sminket! funderar på om jag ska ta det lungt idag och bara plugga eller om jag ska orka träna lite? Men aja skolsakerna ligger brevid mig det är bara att börja pluggga!! Hejdå fritid!


Engelska

Håller på med engelska läxa... ska översätta en låt text från engelska till svenska sen ska jag kunna beskriva vad den handlar om på engelska och det ska vara klart på torsdag så jag får sovmorgon på tisdag,
inga problem men jäävligt segt! Har valt den här låten! :)

Duschen!

Hello babes! Har nysd tränat :) jätte svettigt! Ska duscha nu sen ska jag plugga har en massa läxor!?! Och prov snart blöh.. Skolan kommer suga har tappat bort mitt headset hur lyckas jag med det då!? Hände en rolig sak när vi cykla hem , några cyklade mot rött också står polisen där så hör man dom
Ba neeej fan polisen hah okej lät ju roligt... Men nu ska jag duscha pusss :love:


I believe that somewhere down the line you'll be mine

åh skönt!! Slutade en timme tidigare! Känner mig sjukt äcklig just nu....fyfan hatar att känna så!
Sandra ska iallafall komma hit snart men när vet jag inte så ska äta och plugga lite och även ladda in liter bilder i bloggarkivet puss babys! :love:

You can't buy love because when it's real, it's priceless.

Fan vad jag älskar att man kan ladda upp flera bilder i taget!!! Så nu håller jag på att ladda in alla bilder som jag har på datorn till bloggen eftersom jag kommer formantera om datorn och då försvinner allt! Men på bloggen finns dom alltid kvar å det är as bra! Ska lägga mig i sängen med en kopp oboy och plugga till engelska läxan som är tills imorgon, har så jävla ont i huvudet uäh..

dator

pappa ropade nyss på mig och frågade om jag ville ha en sånhär dator (bild) hihi så vi får se hur det blir med det, han har själv en sån och säger att den är jätte bra inte för att jag tror den skulle vara dålig men frågan är ju vart jag ska ha plats med den? Vill göra om i mitt rum och vet precis hur jag vill ha det så då skulle jag kunna ha plats med den men ah vi får se hur det blir annars så finns det väl såna hära fast i bärbar!?!? hehe glad är jag iallafall! :D

the younger me

Nu har jag fått låna pappas dator eftersom min inte går att sitta vid hehe ;)
Har kollat igenom lite bilder på datorn och har hittat jätte gamla haha det är så roligt  att kolla på
här har ni några bilder jag hittat iallafall hahah!! 
 








Ny dator tack!!!!!!!

ÅH SERIÖST! ÄR DET NÅGOT JAG HATAR SÅ ÄR DET FAN MIN DATOR!
på riktigt jag kan inte göra någonting kan knappt kolla på mina bilder utan att det ska lagga, kan inte lyssna på låtar utan att dom ska hacka upp, det tar minuter att öppna en ny internet sida, jag kan knappt blogga och ladda upp bilder, och det kommer alltid upp en ruta som frågar om jag vill stänga ner programen eller fortsätta och allt blir typ genomskinlig ni kanske inte fattar men seriöst fyfan vad drygt det är, PAPPA KAN DU SNÄLLA KÖPA EN NY DATOR!??!!? inte formantera om den för det funkar inte jag har gjort det 837371826 gånger och jag har haft den här datorn flera år!!!!!! Seriöst Gud ge mig en ny dator!! det här är typ jag just nu!!!!!

Fladdermus

Haha efter våran första lektion så samlades det folk runt dörren vi skulle gå in i så undra man ju självklart vad det var så satt det en fladdermus där haha fyfan vad coolt seriöst!!! Visste inte att sånna fanns i sverige trodde dom bodde i grottor eller något! Försökte ta en bild också men den var ganska högt upp så det blev inte så bra när jag zoomade in, kolla vad sööööt! :D

Godmorgon, länkbyte?

Här sitter jag och har sjukt bråttom har egenligen inte tid att uppdatera sa åka till skolan om 25 minuter och tiden bara rullar på när man sitter framför spegeln och fixar sig! 

Någon som vill göra Länkbyte förresten? Kommentera isåfall så fixar vi det, helst någon med över 300 läsare! Pusss :love:


Aldrig ska jag sluta älska dig! :love:

 
 
Nu är det sängen och plugg som gäller! Godnatt babys! :)
 

En dildo?

En dildo? Du som gissade , gissade fel för jag köpte inte en dildo! Sandra fick justin biebers parfym utav mig hihi visst är man en gullig vän? Men tyckte verkligen hon skulle ha den eftersom hon gillar honom så mycket! :)


Film mys!

Hej babys! Har haft en otroligt bra dag umgåtts med bästa på hennes födelsedag med hennes Släkt osv vi har fikat ätit smörgåstårta och ätit sibylla för ett tag sen! Nu ligger jag och sandra och kollar på en film, den är faktiskt ganska bra! Selena gomez är med i den hihi :) men nu ska jag börja dra mig hemåt bloggar mer då pusss!! :love:


Mot sandra!

Nu ska jag hem till sandra och gratta henne hihi hoppas hon blir glad! Någon som kan gissa vad jag köpt??? ;)


Grattis bästavän :love:

Idag fyller världens bäsa vän 15 år! Hoppas du får en skit bra födelsedag för det är du värd!
Ingen är som du! Jag älskar dig! :love:
 
Haha bjuder på väldigt gamla bilder!!
 

If we don't end the war, the war will end us


Sv: Har haft den sen i april alltså 5-6 månader, okej tack! :)

Nu har jag iallafall vågat byta när jag fick höra att det inte gjorde ont, och de gjorde det inte! det kändes bara lite men nu ser det ju iallafall okej ut måste snart åka och köpa en ny piercing! ;) 
 
 
 

Godmorgon!

Ligger i sängen brevid älskling som fortfarande sover. Det är fan jobbigt att dela täcke ibland Man måste typ kriga om det haha men nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen! Uppdaterar mera strax! Pusss :love:


Vågar inte byta navelpiercing!

Igår i skolan kände jag att min kula till min piercing var borta så fick gå hela dagen och oroa mig över att piercingen skulle åka ut och att hålet skulle växa igen haha, men iallafall nu ser det jätte fult ut den är blå rosa och vit pga att jag inte vågar ta ut den så jag satt bara på en ny kula (har fortfarande läkepiercing eftersom jag inte hittat någon annan snygg jag vill köpa) Men till er som har navelpiercing, är det lätt att byta till ett nytt smycke? gör det ont eller är det trångt så man lär pressa igenom!? 

haha just nu ser det ut såhär... snyggt! ;)

Love me like you do

Hej babys! :) Kom hem för ett tag sen har ju som sagt varit i valbo med älskling, mysigt :love:
Nu har jag precis en sak som ni tyvär inte får veta! Och Erik ligger och sover för han hade ont i huvudet
så då passade jag på att blogga lite! Har egenligen inget speciellt att säga men visst är det här bättre än inget alls?
Självklart blev det donken käk ;)

41an

Hejhej! Vi vaknade väldigt tidigt idag typ 9 eller något men det kanske var för vi somnade typ 11 igårkväll! Men nu sitter vi iallafall på bussen till valbo hehe det blir kul men nu ska jag vara social med honom hihi pusss :love:




Tv mys!

Vi har nyss bestädllt pizza och köpt chips och nu sitter jag erik och pekka framför tven och kollar på fångarna på fortet och sandra är bäst!! Mysigt! :love:


Matte!!!

Heeej är så jävla trött! Sitter just nu på matte lektion och då passar jag på att blogga för jag kommer inte ha tid när jag kommer hem, erik och hans mamma är i sandviken så ska försöka hinna åka hem med dom eller ah till dom! Men nu slutar vi äntligen pusss!! :love:


And we danced and we cried and we laught and we had a really really really good time.

Godnatt mina fina! Nu ligger jag nerbäddad i sängen med både täcke och filt.
Hoppas på att jag inte kommer frysa imorgon när jag vaknar som jag alltid gör, det är rätt obehagligt.
Hatar att sova ensam! Vill att Erik ska vara här men nej han är ju så långt bort man kan tänka sig
bajs..hatar varenda meter mellan oss. Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon! kisses :love:

Josefin är bäst!

Kollade igenom mina anteckningar på telefonen och såg denna, och nu till min fråga, vem är det som har skrivit den? Haha någon jag umgicks med för över 200 dagar sen iallafall, hmm... ;-)


if it meant to be it will be.

Hejhej nu sitter jag och kollar på robinson det är faktiskt rätt bra! :-)
Imorgon är det fredag vilket betyder helg!! Ska kämpa mig igenom skoldagen som säkert kommer bli rolig och sen ska jag åka till Erik och umgås med honom tror vi ska fixa i hans lägenhet, måla eller något :D Sen på lördag ska vi åka in till valbo och sen hit så sover han här sen på söndag ska jag fira Sandra hihi. Låter som det kommer bli en bra helg, få umgås med dom som står mig nära! :love:

stillaround

Give me money and watch the video babes!! ;-)
 

Dagens citat

''kan du inte acceptera mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst''
''Stop telling all boys are assholes when u keep picking the same one's.''

Sorry att jag tar bilder jag redan lagt ut förut men har inga ny tagna! :-(

weheartit.com

 
 
Tumblr_m9wv4pcmni1rptpjco1_500_large
Tumblr_m9wv2fzfaj1rptpjco1_500_large

Hemma ifrån skolan!

Känns som statistiken bara blir bättre och bättre och det gillar vi!! ;-)
Har nästan nyss kommit hem ifrån skolan och ska strax packa väskan för jag har träning lite senare idag!
Skolan var jätte rolig som vanligt skulle umgåtts med sandra nu innan träningen också 
men hon har ont i magen så hon skulle vila! Så vad ska lilla jag göra då!? Blogga om något intressantare kanske..;-) Lite bilder från skolan idag.. vad tycker ni om min gråa tjocktröja? :love:





Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know

Var och gick på bandet i en timme känns som jag kommer ha värsta träningsverken imorgon.. återstår och se ;-)
Pratade även med Erik när jag gick så det blev ju sneppet roligare! Nu har jag nyss kollat fcn om vad vi ska ha för idrott imorgon, antar att det blir hälsoprofil vilket innebär att man ska springa flera kilometer.. jobbigt! Har verkligen inte en sån bra kondition så jag klarar av det haha... :-) aww sur jag såg ut på bilden!! Puss babes! ;-)

Hello babes!

Nu sitter jag och äter på detta! Vad ska man kunna kalla det.. en sorts smoothie som man äter med sked hihi? Mamma kom iallafall upp med det nyss! Blev så glad har väntat hela dagen hihi! :-) 
Kommer ihåg att hon gjorde det här till mig mycket när jag hade halsfluss och låg hemma och var sjuk det var sjukt jobbigt men det enda +et var att jag slapp praktiken! Saknar den tiden ganska mycket! eller inte att jag var sjuk utan dagarna som var innan och efter och så! Nu ska jag ringa älskling sen ut och träna kissses! :-D

hahaha fina bilder! Ser cp ut men dom bjuder jag på! :love:

Wtf!?

Kolla vad som hände imorse.. haha kan inte förstår hur det gick till ens.
Men nu har den gått sönder också så det var ju bara att slänga den.
Tur att den nästan var slut iallafall! ;-)



Some true things!


 

Hiss till skinnjackor!

Nu hade jag tänkt att hissa skinnjackor! Det passar till allt och dom är sjukt snygga!! ;-)
 
Just nu: Väntar på att mamma ska komma hem ifrån jobbet så hon kan göra ordning en super god sak till mig
vet dock inte vad jag ska kalla det hah, puss babys! :love:

Give it up to me

Jag är så trött så mina ögon knappt orkar hålla sig öppna.Efter skolan åkte jag med amanda och mötte upp julia för att amanda skulle köpa löshår utav henne, så jag har precis kommit in typ! :-D Jag är så jävla sugen på att ta en powernap, jag är verkligen jätte trött och efter det blir det nog så att jag går ut och går!! :-)

Älskling i telefonen :love:

Ligger och pratar med älskling i telefonen innan jag ska sova, mysigt! :love: han var så gullig igår bad mig ringa för han inte kunde sova, för han var så rädd han tyckte att det spökade i hans rum tydligen, men det värsta är ju att det gör det..haha lillgubben då du är så go!! Imorgon börjar dagen med ett läxförhör..Hoppas dagen rullar på som vanligt! Nu ska jag sova godnatt babys! ;-)


10 sanningar om mig

1. Jag har blivit jätte känslig på senaste tiden,inget jag tycker om direkt!
2. Jag är livrädd för getingar,humlor osv jag får panik när dom flyger nära mig!
3. Jag hatar när det är stökigt på mitt rum, blir genast på dåligt humör, haha!
4. När folk pratar med mig säger jag oftast va? även fast jag hörde vad dom sa.
5. Jag har världens bästa pojkvän & bästavän dom betyder allt för mig!
6. Jag är oftast skit dryg men jag tycker själv jag är jätte rolig haha!
7. Jag HATAR lök!!!!! det äckligaste som finns som går att äta!! 
8. Jag hatar mörker,att vara ute själv när det är mörkt är nog det värsta som finns eller 
om man är den enda som är vaken och ska gå på toa eller något skit läskigt! 
9. Jag vill bli smalare, hatar min kropp!!!
10. Jag har aldrig varit utomlands till något varmt land!!

(!?)

 
Du saknar mig? Hitta en jävla dag och va med mig då, ta upp telefonen och ring mig, använd dina fingrar och smsa mig, visa mig att du gör det. Eftersom att säga det och sen inte göra något för att fixa det är meningslöst.
 

4 Chords

 

Die

Hmm.. Okej fick tydligen reda på nyss att det är någon som sitter och ringer runt med dolt och säger att det är jag i telefonen!? Men ah det är ju trevligt? not !! Men iallafall så är det inte jag!!
Gaah vad sur jag blev nu att folk aldrig växer upp! 

Innebandy!! :-)

Hej babys!! :love: Har nyss kommit hem från träningen det var väl roligt men gick väl inte så jätte bra har inte hållt i en innebandy klubba på ett år typ, kommer knappt ihåg hur man spelar!? Vårat lag har ganska stor ålderskillnad allt från 99or till 96or och typ 40 pers kändes det som, det var verkligen proppat! men det ska nog gå bra :-D

Once upon a time we fell apart, you hold it in your hands the two halves of my heart

Så härlig skoldag har haft lika roligt som vanligt! :-) nu ligger jag i sängen och bloggar ifrån min mobil eftersom intenrt på datorn inte funkar! :-( plugga och träna är vad jag ska göra idag. Först ska jag fixa lite käk! Är extremt hungrig och har sjukt ont i huvudet, kan det bli värre!?


DISSAR!!!!

Måste bara dissa alla dessa fula :P smiley gubbar, att folk fortfarande gör dom!?
Dom är så jävla fula dryga och man verkar så sur när man skriver sånna, jag vill bara strypa personer som gör dom!
Ah det var bara det jag ville säga, någon som håller med? :-) 
Nu har jag nyss satt på olja till mina nagelband eftersom dom är helt sönderbitna!
Nån dag ska jag också få perfekta naglar haha.. ;-)

Tränat!

Hej babeees! :-) har vart och gått och sprungit lite i en timme! Måste ta det lite lungt nu i början men trodde faktiskt inte att jag skulle orka så mycket som jag gjorde men skönt var det iallafall och svettig som ett as blev jag! Har nyss tagit en skön kall dusch och befinner mig i min säng och lyssnar på jessie j! Kisses ;-)

 



 

 


Just be true to who you are

Imorgon börjar innebandyn igen och då får jag änligen träffa dig igen! Miss you!! :love:

 

the only way is up

Jag kan vara världens tröttaste människa efter jag kommit hem ifrån skolan, somnade nästan direkt och vaknade nu av att mamma satt på sängkanten och klia mig på ryggen och bad mig vakna så jag skulle kunnde somna ikväll haha :-D Vet inte vad jag ska säga riktigt snart är det mat och efter det så ska jag försöka orka träna! :-D



Godmorgon!:)

Nu är det frukost dags! Sen är det skola, längtar!! :-D


Sweet dreams!

Varje sår lämnar ett ärr, och varje varje ärr bär på en historia

– en historia som säger: Jag överlevde


 

no ones looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep

 Hej babys! :-D tog kvart i åtta bussen hem ifrån älskling, saknar han redan! :-( Pontus och pappa kom och hämtade mig iallafall, tog en dusch direkt när jag kom hem, nu sitter jag i telefonen med amanda, ska prata lite med henne och sen blir det att plugga, har en massa saker att bli klar med! :-D

Fotboll

Vi har nyss vart till lilla och nu sitter erik och kollar på fotboll vilket är skit tråkigt att kolla på haha men han ville så gärna se liverpool så klart han ska göra det, dock ligger dom under och kommer förmodligen förlora eftersom matchen är slut snart! Sen har jag bestämt att vi ska gå ut och göra nått för det är så jävla varmt här inne! Pusss ;-)


Godmorgon!mu

Igår när vi kom hem från hans mormor åkte vi med sari och köpte godis sen kollade vi på film med hans familj dock så somnade jag..hehe.
Så började det typ spöka det var skit läskigt!!!!! och sen berättade alla typ as läskiga saker som hänt dom och här osv hållde på å börja gråta på riktigt men de va en trevlig kväll iallafall. När vi skulle sova så ville självklart båda ligga längst in för vi var så rädda och Erik var till ovh med räddare än mig, han ville ha lampan på haha men ah det slutade med att  han fick ligga längst in för han var så trädd, haha ;-) Nu har vi nyss vaknat , Godmorgon!! :-D

Mysig dag!!

Hej babes!! :-) har nyss varit och ätit på parma med älskling!! Och nu sitter vi hemma hos hans mormor och pratar med henne eller ja, jag säger inte så mycket! Och nu få vi fika också mums!! Bloggar mer när vi kommer hem har inge batteri på telefon längre pusss!! :-)


I LOVE ROCK N ROLL

Jag har blivit trummis i ett band från ockelbo som heter Hardrockerz, några av er kanske känner till dom/oss? vi ska iallafall ut på turne nu i oktober (runt hela sandviken) om ni har några funderingar är det bara att höra av er till mig här på bloggen eller på facebook, kram :-)

godmorgon babes!

Godmorgon! Ställde klockan på 11 och det var inga problem att gå upp vilket var bra! :-)
Jag ska göra lite behövliga saker sen ska jag ta bussen hem till älskling!
Hoppas ni får en bra lördag för det kommer jag ha! :-)

what could have been love

Nu är jag väldigt glad är nästan klar med novellen, känns som jag kan ta det lite lungt med den har inte bråttom egentligen har istället 3 andra läxor som jag kanske borde ta tag i, känns som vi har startat jätte hårt med läxor och allt.. är det bara jag som känner så eller är det någon som håller med? :-) Men vem vill läsa ett inlägg om skolan egentligen? Men jag antar att det är bättre än inget alls. Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik ikväll ska jag sova tidigt puss babys! :-)

RSS 2.0